MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 2

Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Przełóż je do osobnego sitka, by także odsączyć nadmiar wody. Pora drobno posiekaj.

Zobacz również

Tłumy na Salezjańskim Pikniku Rodzinnym w Oświęcimiu i moc atrakcji. Zdjęcia

Tłumy na Salezjańskim Pikniku Rodzinnym w Oświęcimiu i moc atrakcji. Zdjęcia

Kontrowersje na imprezie Wieczystej. Piłkarz wypił duszkiem butelkę wódki

Kontrowersje na imprezie Wieczystej. Piłkarz wypił duszkiem butelkę wódki

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię