MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Składniki:
- pieczarki,
- cebula,
- czosnek,
- mięso mielone,
- papryka wędzona,
- ser żółty,
- olej.

Jak zrobić pieczarki faszerowane mięsem mielonym?
1. Pieczarki podsmażyłam i zdjęłam z patelni.
2. Na tej samej patelni podsmażyłam mięso z poszatkowaną cebulą i wyciśniętym czosnkiem oraz przyprawami.
3. Pieczarki nadziałam mięsem, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu, aż ser się zrumienił.

Zobacz również

W Łochowie zatrzymano pijanego rowerzystę z zakazem prowadzenia... rowerów

NOWE
W Łochowie zatrzymano pijanego rowerzystę z zakazem prowadzenia... rowerów

Nowy skatepark w Krakowie już działa

Nowy skatepark w Krakowie już działa

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka