MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę...
fot. 123rf.com/tycoon751/zdjęcie ilustracyjne

Jak ugotować spaghetti? Przepis na sycącą carbonarę. Dodanie śmietany to zbrodnia na tradycji

Pancetta

Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę (dojrzewający boczek wieprzowy) lub guanciale, czyli peklowany policzek lub podgardle wieprzowe.

Zobacz również

"Polskie Empoli" tylko zremisowało. Inter z tytułem mistrzowskim

"Polskie Empoli" tylko zremisowało. Inter z tytułem mistrzowskim

Pływacy z Konina najlepsi w Otylia Swim Cup. Otylia Jędrzejczak szuka talentów

Pływacy z Konina najlepsi w Otylia Swim Cup. Otylia Jędrzejczak szuka talentów

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach